Cevizli Pestil
İçindekiler: Fındık,Şeker, Buğday Unu, Bal, Dut Pekmezi, Süt Tozu, Su
Dut, dut şırası, süt, bal ve şekeri büyük bir kazanda bir araya getirilir. En son kıvam alması için un eklenir. Bu karışıma “herle” adı verilir.
Herle pestil yayılır, ufak parçalara ayrıştırılmış ceviz eklenir. Bir tarafı kuruduktan sonra, ertesi gün diğer kısmı çevrilir ve kurutularak oluşturulur.
Cevizli pestili, tam bir enerji deposudur. Tatlı krizini veya ara öğünlerinizi doğal ve sağlıklı kuru meyve ile karşılamak isterseniz atıştırabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.