Hibisküs Çayı
Hibiskus, genellikle çay olarak tüketilen ve çiçekleri olan bir bitkidir.
Hibiskus bitkisiyle hem sıcak hem de soğuk çaylar hazırlanmaktadır.
Hazırlanışı: Kaynadıktan sonra suyun içerisine bardak başına 2 tatlı kaşığı olacak şekilde kurutulmuş hibiskus atın.
Yaklaşık olarak 15 ila 20 dakika demledikten sonra içebilirsiniz.Tüm bitki çaylarında olduğu gibi
Hibiskus bitkisinin tatlılarda ve yemeklerde en pratik şekilde kullanımından biri de şerbetidir.
Yemekler ve içeceklere kolayca renk ve aroma katmanı sağlar.
Limon, Bal, Pekmez, Kabuk Tarçın ekleyebilirsiniz.
Yağ yakımını hızlandırır, tatlı yeme isteğinizi azaltır. Hormonal dengenin kurulmasına yardımcı olur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.