Kırık Fıstık
Yer fıstığı dış kabuk kabuk kırılıp iç yer fıstığı ayrıldıktan sonra kavrulup çiğ fıstık tadı giderilmiş ve kırılmış
pirinç fıstık olarak tüketime sunulur. Yer fıstığı sadece lezzetli değil, aynı zamanda protein, yağ ve çeşitli
sağlıklı besinler açısından da zengindir.
Türkiye'de kırık yer fıstığı daha çok çerez, şekerleme, pasta, çikolatalı ürünlerde,
fıstık ezmesi gibi bir çok üründe kullanılmaktadır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.