Tane Karanfil
Karanfil aslında kurutulmuş ve açılmamış bir çiçektir.
Karanfillerimiz çaylara, şerbetlere, köriler ve etlerde zengin lezzet katmak için kaliteli ve tazedir.
Tatlılar, ekmekler, kurabiyeler, baharatlı kek, puding, balkabağı tatlısı veya meyve tabaklarındaki lezzeti artırmak için Karanfili taze öğütün.
Tane karanfil Baharat olarak veya çayın bir parçası olarak kullanır.
Kurutulmuş bütün karanfil ayrıca tariflerde kullanmak üzere ince bir toz haline getirebilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.